Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών, η γυναικεία ομάδα Φείδων και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα διοργανώνουν «Ημέρα Γυναικείου Ποδοσφαίρου».

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ομιλία στο Άργος: “Όταν το βλέμμα των γονιών δίνει σχήμα στο νου και την προσωπικότητα των παιδιών”

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ομιλία στο Άργος με θέμα: “Όταν το βλέμμα των γονιών δίνει σχήμα στο νου και την προσωπικότητα των παιδιών”.

Πολλά συγχαρητήρια στα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών, που συμμετείχαν στην καρναβαλική παρέλαση του Αργείτικου Καρναβαλιού 2018!Κέφι, διάθεση και αγάπη μας προσέφεραν και γίναμε όλοι μας παιδιά!
Μπράβο σας και του χρόνου και καλή σαρακοστή!

Ντέπη Δαμασκηνού
Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών

Κατάθεση στεφάνων Σάββατο 28η Οκτωβρίου στην Τ.Κ Λάλουκα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους διοργανώνει εκδηλωση-ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα διατροφής με θέμα: "Μεσογειακή Διατροφή και Πρόληψη Παιδικής Παχυσαρκίας"
Ομιλήτρια θα είναι η Μάνου Ευαγγελία Διαιτολόγος-Διατροφολόγος πτυχιούχος ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Νέας Κίου ο 1ος διασυλλογικός αγώνας μπάσκετ.
Δυο δημοτικά σχολειά το δημοτικό Νέας Κίου και το 4ο δημοτικό σχολείο Άργους έπαιξαν έναν αγώνα μπάσκετ σε μια εκδήλωση που είχε σκοπό την ενίσχυση του ταμείου των δυο δημοτικών σχολείων. Εκ μέρους του Δήμου Άργους παρευρεθήκαν οι

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Άργους διοργάνωσαν την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 την 6η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων του Άργους, των Δημοτικών Σχολείων Ινάχου, Κεφαλαρίου και του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Μαλτέζου.

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com