Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ομιλία στο Άργος: “Όταν το βλέμμα των γονιών δίνει σχήμα στο νου και την προσωπικότητα των παιδιών”

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ομιλία στο Άργος με θέμα: “Όταν το βλέμμα των γονιών δίνει σχήμα στο νου και την προσωπικότητα των παιδιών”.

 

 

 

 

 

 

 

_G_ARGOS_KARNABLI19

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Δαμασκηνού, ο ιερέας π.Δημήτρης Kωστόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας  Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Π. Δούρος,ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Σκούφης και ο Πρόεδρος της ΑΡΓΩ Νίκος Δελής , η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου και ο διευθυντής του ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γ.Καζάς .

Την εκδήλωση διοργάνωσε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού , η οποία δήλωσε συγκινημένη για την προσέλευση του κόσμου, τόσο γιατί ανταποκρίθηκε όλος αυτός ο κόσμος στο κάλεσμα της αλλά κυρίως  οι γονείς δείχνουν τις ανησυχίες τους κι ενημερώνονται.

3

«Δεν είναι εύκολο στην εποχή μας να είναι κανείς γονέας , ωστόσο καθένας χρειάζεται και είναι ευχάριστο να δέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες συμβουλές που αφορούν στα παιδιά του  και στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ γονέα- παιδιού» επισήμανε η κ. Δαμασκηνού και υποσχέθηκε πολλές ακόμα ανάλογες δράσεις , οι οποίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της σχέσης του γονέα με το παιδί του .

 

1

«Τα παιδιά είναι ένα γόνιμο χωράφι, μπορούν να διδάξουν μέσα από συμπεριφορές τους γονείς και να τους κάνουν κατά συνέπεια πιο ώριμους. Στην κατάμεστη από νέους γονείς Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” σφραγίστηκε η επιθυμία των ανθρώπων να μάθουν όλο και περισσότερα πράγματα για το τι σημαίνει υγιής σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού», δήλωσε ο Ευάγγελος Ρέντας- κλινικός ψυχοθεραπευτής και κεντρικός ομιλητής της Διάλεξης.

 8
9
10
12
13

 

 

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com