Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 ξεκίνησαν οι εργασίες για  την μεταφορά και εγκατάσταση νέας αίθουσας διδασκαλίας (η έκτη στη σειρά που διαθέτει το σχολείο Σκαφιδακίου) που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες

Τοποθέτηση οπλισμένου σκυροδέματος  περιμετρικά του κτηρίου (όπου υπήρχε ανάγκη) με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνεται η απορροή των όμβριων υδάτων προς την σωστή κατεύθυνση και να μην επηρεάζεται και διαβρώνεται  το κτήριο.

Επειτα από επίσκεψη έμπειρου μηχανικού και αφού επισημάνθηκαν βασικά κτιριακά προβλήματα απο τον διευθυντή μας, παρουσία της κας Δαμασκηνού, συντάχθηκε μελέτη για την αποκατάσταση φθορών στις προσόψεις του  4 δημοτικού σχολείου Άργους.

Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών κ.Δέσποινα Δαμασκηνού για την δράση ανακύκλωση και εξασφάλιση τροφής για τα αδέσποτα.

Στο Δημοτικό Σχολείο Λιμνών στο Δήμο Άργους Μυκηνών έγινε αντικατάσταση μαρμάρων στην κεντρική σκάλα της εισόδου του Σχολείου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκαβούνου, της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ντέπης Δαμασκηνού

2ο Νηπιαγωγείο Άργους...και συνεχίζουμε γιατί τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη και όχι στον συμβιβασμό.

Αντικαταστήσαμε και ολοκληρώσαμε την επίστρωση αυλής σε επιφάνεια 300τ.μ με ολοκαίνουρια ψηφίδα.Το παιχνίδι των μικρών μας φίλων τώρα είναι πιο ασφαλές αφού προστατεύσαμε με πλέγμα 110 μ.

 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μέσω των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προχώρησε στην σύναψη ασφαλιστικού συμβολαίου, το οποίο καλύπτει όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com