Πραγματοποιήσαμε τον Μάιο του 2018 δενδροφύτευση στο προαύλιο και στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου!
Ευχαριστούμε θερμά:
-τη Δ/ντρια του Σχολείου μας για την συνεργασία και βοήθεία της.
-την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Αργους για την παροχή υλικών σύνδεσης.

Αντικαταστήσαμε και ολοκληρώσαμε την επίστρωση αυλής σε επιφάνεια 300τ.μ με ολοκαίνουρια ψηφίδα.Το παιχνίδι των μικρών μας φίλων τώρα είναι πιο ασφαλές αφού προστατεύσαμε με πλέγμα 110 μ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κιβερίου στις 28 Απριλίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Κιβερίου παρουσιάζουν την παιδική διαδραστική παράσταση"Η μαγική ομπρέλα ταξιδεύει στο διάστημα"

 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μέσω των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προχώρησε στην σύναψη ασφαλιστικού συμβολαίου, το οποίο καλύπτει όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Την Κυριακή 29 Απριλίου καθαρίζουμε την παραλία των Μύλων!
Σας περιμένουμε όλους για να κάνουμε την Ελλάδα μας ομορφότερη!
Ώρα συνάντησης 10:00 στον Φάρο των Μύλων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους θέλει να ευχαριστήσει τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άργους Μυκηνών

Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Δέσποινα Δαμασκηνού παρευρέθηκε στην εκδήλωση του 5ου Νηπιαγωγείου Άργους την Κυριακή 11 Μαρτίου στα πλαίσια του προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω".

H Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους Μυκηνών με πρωτοβουλία της Προέδρου κ. Δέσποινας Δαμασκηνού ξεπέρασε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που καθυστερούσαν την αποκατάσταση της φθαρμένης σκεπής του Δημοτικού σχολείου της

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 ξεκίνησαν οι εργασίες για  την μεταφορά και εγκατάσταση νέας αίθουσας διδασκαλίας (η έκτη στη σειρά που διαθέτει το σχολείο Σκαφιδακίου) που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες

Τοποθέτηση οπλισμένου σκυροδέματος  περιμετρικά του κτηρίου (όπου υπήρχε ανάγκη) με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνεται η απορροή των όμβριων υδάτων προς την σωστή κατεύθυνση και να μην επηρεάζεται και διαβρώνεται  το κτήριο.

Επειτα από επίσκεψη έμπειρου μηχανικού και αφού επισημάνθηκαν βασικά κτιριακά προβλήματα απο τον διευθυντή μας, παρουσία της κας Δαμασκηνού, συντάχθηκε μελέτη για την αποκατάσταση φθορών στις προσόψεις του  4 δημοτικού σχολείου Άργους.

Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών κ.Δέσποινα Δαμασκηνού για την δράση ανακύκλωση και εξασφάλιση τροφής για τα αδέσποτα.

Στο Δημοτικό Σχολείο Λιμνών στο Δήμο Άργους Μυκηνών έγινε αντικατάσταση μαρμάρων στην κεντρική σκάλα της εισόδου του Σχολείου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκαβούνου, της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ντέπης Δαμασκηνού

2ο Νηπιαγωγείο Άργους...και συνεχίζουμε γιατί τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη και όχι στον συμβιβασμό.

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com